Find dit nye job her
Opret dit CV med online videopræsentation.
Det er helt gratis at oprette din jobansøgning
Medarbejder søges
Indrykket 10.08.2017 Ansøgningsfrist 15.09.2017
Poly-Control ApS | Fuldtids stilling

[ Overslag ]
[ Mere info ]
[ Firmaprofil ]
[ Send ansøgning ]
Kvalifikationer:
Vi søger en af de bedste iOS og Android udviklere, som både kan og ønsker at lave apps med Bluetooth og Geo fencing m.v.

Vi laver Danalock Smart Locks til hele verden og samarbejder med nogle af verdens største virksomheder, som benytter vore produkter.

Vores grafiskeudtryk og brugervenlighed i apps er på alle områder en meget stor del af vores DNA, og vi tilbyder det mest spændende job i branchen.

Vi ser ikke så meget på din uddannelse, men mere hvad du kan og hvad du kan bringe til vores virksomhed. Din uddannelse kan derfor for eksempel være datalog, datamatiker, it-teknolog el. lign.

Du må gerne have interesse for iOT og Smart Home, ellers lærer vi dig det.

Send derfor snarest en ansøgning til udviklingschef Jess Nielsen (jn@poly-control.com), hvis du har interesse i et job spændende job hvor du har mulighed for at præge din egen udvikling i en ung og fremadstormende global virksomhed.

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Poly-Control ApS er ledende i verden indenfor SMART LOCKS - trådløse låse og låssystemer til hele verden, som kan monteres på enhver dør og dermed 'fjernstyre' denne, via tastatur, SmartPhone eller Web. Vi har mange spændende udviklingsopgaver igang, vi skal skabe nye applikationer til betjening af vore trådløse låseprodukter med 110% fokus på brugeroplevelsen. Vi er i dag 20 medarbejdere her i Harlev, som du vil komme til at indgå i et team sammen med. Herudover har vi produktion i Xiamen Kina.
Log ind | Oversigt | Hjælp