Find dit nye job her
Opret dit CV med online videopræsentation.
Det er helt gratis at oprette din jobansøgning
Medarbejder søges
Indrykket 26.08.2016 Ansøgningsfrist 26.09.2016
Q-Bec ApS | Fuldtids stilling

[ Overslag ]
[ Mere info ]
[ Firmaprofil ]
[ Send ansøgning ]
Kvalifikationer:
Spændende job med gode fremtidsmuligheder som kundekonsulent


Som salgs- og servicekonsulent hos Q-bec bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at kunderne får den bedste løsning. Vi ser din succes som et fælles ansvar og støtter din udvikling med trænings- og uddannelsesprogrammer.

Du kommer til at arbejde med Danmarks skarpeste onlineselskab Fullrate. Du vil blive omringet af søde og sjove kollegaer, der sammen med dig er med til at skabe et hyggeligt og socialt arbejdsmiljø så du næsten ikke kan vente med at komme på arbejde igen. Du vil have din daglige gang enten i Valby, blot 2 min. fra Ny Ellebjerg Station, eller i vores afdeling i Vestsjælland. Du vil også få valgmuligheden for at arbejde på kontoret eller ude i felten på festivaler, messer, markeder mv.

Vi investerer i dig, så du får den rette viden og værktøjer til at lykkes i dit job. Dette betyder, at du arbejder tæt sammen med afdelingens coach, hvor I løbende snakker om din performance og udvikling.

Hos Q-bec er det op til dig, hvor langt du vil gå, og hvem ved - måske ender det med, at du bliver teamleder, coach eller får andre salgsstillinger.

Personlighed frem for erfaring
Hos Q-bec mener vi, at din personlighed er afgørende for at skabe gode kunderelationer og dermed give dig succes i jobbet. Du har muligvis erfaring inden for salg og/eller kundeservice, men det er ikke afgørende for at komme i betragtning. Du behøver heller ikke have en formel uddannelse i forvejen. Det vigtigste er, at du har en naturlig interesse for salg og service, går dedikeret til opgaverne og er sulten efter at lære en masse.

Du trives desuden i et hektisk miljø, hvor du har fokus på at levere gode resultater, mens du har det sjovt og udvikler dig dagligt.

Mulighed for både fuldtid og deltid.
Garantiløn , med en skarp bonus og provisionsordning.
Stor produktportefølje, som giver dig mange fordele ved salg i forhold til vores konkurrenter.
Lav pris, høj kvalitet og rabatmuligheder, der gør det nemt at sælge!
Dynamik, god stemning og en fed atmosfære på arbejdspladsen.
Rejser, sociale arrangementer, fest og fredagsbar er en del af vores kultur.
Er du den rette profil?
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job vil vi opfordre dig til at søge stillingen. Send os dit CV og din ansøgning via nedenstående link.

Har du spørgsmål eller blot brug for mere info kan du kontakte os på tlf: +45 52 40 40 40.
Log ind | Oversigt | Hjælp